iLOQ kulunohjaus ja varauskalenteri

iLOQ kulunohjaus

Palvelumme mahdollistaa erillaisten rajapintojen kautta järjestelmien yhteistoimivuuden

Valmis rajapinta PNT®järjestelmän varauskalenterin ja iLOQ-kulunohjausjärjestelmän kanssa varmistaa saumattomasti kiinteistön yhteisten tilojen varauksen ja kulunohjauksen toimivuuden. Kehitetty järjestelmä soveltuu kohteisiin, joissa on käytössä tai halutaan ottaa käyttöön iLOQ-lukitusjärjestelmä.

Toimintaperiaate

Varauskalenterin kautta asukas varaa asukaskohtaisesti käyttöönsä kiinteistön yhteisiä tiloja, kuten esimerkiksi saunan, pesutuvan tai kerhohuoneen. Asukas varaa tilan joko kiinteistön digitaaliselta porrasnäytöltä tai PNT@mobile sovelluksen kautta älypuhelimella tai tietokoneella.

Tieto varauksesta siirtyy iLOQ-kulunohjausjärjestelmään, jolloin tilan varannut asukas pääsee sisään tilaan omalla henkilökohtaisella PIN-koodillaan vain varattuna aikana. Käyttö edellyttää PIN-koodilukijan asentamista varattavien tilojen oviin. Koodin käytöstä jää lokitapahtuma iLOQ-järjestelmään. 

Kehitämme ratkaisuja yhteistyössä iLOQ:n kanssa, asiakastarpeiden mukaan

iLOQ on suomalainen kasvuyritys, joka muuttaa mekaanisen lukituksen digitaaliseksi pääsyoikeuksien hallinnaksi. Ratkaisut perustuvat yrityksen kehittämiin patentoituihin teknologioihin, jotka mahdollistavat elektronisen lukituksen ilman paristoja tai kaapeleita.

Toteutamme räätälöityjä rajapintoja ja ratkaisuja asiakaskohtaisesti. Tavoitteena on luoda palvelu, joka edistää hyvää asumiskokemusta sekä helpottaa kiinteistönpitoa.

 

 

iLOQ_kulunohjaus_logo.png