Taloyhtiöviestinnän työkalut

Asiakas kokemuksia 

 

 • "Tämä on seniorillekkin helppo käyttää tämä PNT®manager hallintajärjestelmä. Tiedotteet ja sisällöt on helppo syöttää, ja ajastuksella voi määritellä etukäteen mitä sisältöä digitaalisessa porrasnäytössä näkyy."
  Altti Aronen, taloyhtiön hallituksen pj., AS OY HILLERVONPORTTI, Pori
 • "Meillä laajan käyttäjäkunnan ja useamman tilan hallinnointi on ehdottomasti tehokkainta ja turvallisinta pilvipalvelupohjalle luodun varauskalenterijärjestelmän, sekä lukitus- ja kulunohjausintegraation kautta."
  Sanna Uotila, palvelumuotoilija, SETLEMENTTIASUNNOT OY
 • "Uudiskohteissamme nämä asukasystävälliset viestintätyökalut toimivat osana tarjoamiamme Asuntopalveluja."
  Jaana Salminen, LÄHITAPIOLA KIINTEISTÖVARAINHOITO OY 
 • "Erittäin järkevä rajapintaratkaisu One4all:n kanssa! Digitaalinen integraatio yhteistilojen varauskalentereihin tukee joustavaa kulkuoikeuksien myöntämistä. Tilojen varaaminen ja käyttö asukkaan henkilökohtaisen PIN-koodin kanssa on turvallista,"
  Roni Aaltonen, iLOQ
 • "Varsinkin vuokrataloyhtiöissä tiedottamista tapahtuu melko usein, sillä ”asumisen tempo” on kovempaa, eivätkä asukkaat kuulu hallitukseen tai osallistu yhtiökokoukseen. Näillä viestintätyökaluilla tiedotus on ajanmukaista ja tehokasta"'
  Anssi Tikkanen, REALIA MANAGEMENT OY
 • "Yhteistyö palveluineen on sujunut enemmän kuin kiitettävästi. One4all on aina pitänyt meidät hienosti ajan tasalla heti asennusten etenemisesistä lähtien. Ohjelma on käyttäjäystävälliseksi kehitelty, lisäksi meidän kehitysehdotukset on otettu hienosti huomioon. Uusien käyttäjien ohjeistaiminen järjestelmän käyttöön on onnistunut ilman koulutusta, pelkillä ohjeilla, se kertokoon ohjelmiston helppokäyttöisyydestä."
  Minna Huttunen, KRUUNUASUNNOT OY
 • ”Erinomainen palvelu ja nopea reagointi palvelupyyntöihin.” 
  Kirsi Kautola, JYKES KIINTEISTÖT OY
 • "Vuokratalon arvo selkeästi nousee vuokralaisten silmissä kun he jo rappukäytävään tullessaan näkevät siistin aulan ja modernin rapputalun. Minun oman isännöintipalvelun ytimessä on digitalisaatio, ja nämä porrastaulut yhdessä sovelluksen kanssa sopii täydellisesti minun palvelukonseptiin."
  Jere Sorvari, PRODOMUS OY
 • “Loistava yhteistyö. Vuokrataloyhtiöiden managerina meillä on jatkuva asukastiedottamisen tarve, eli paljon tiedotteita on nopeasti tuotettava asukkaille. Älytaulun kohdalla on helppoa kun istut vain koneelle ja voit tiedottaa asukkaita välittömästi ilman monistamis- tai tiedotteenjako prosesseja. Taulu pitäisi saada jokaiseen taloyhtiöön."
  Anna-Leena Tolonen, REALIA MANAGEMENT OY
 • "Erinomaista palvelua ja hyvät työvälineet. One4All porrasnäytöt ovat äärettömän simppeleitä käyttää ja helppoja päivittää. Toivonkin, että mahdollisimman moni taloyhtiö ottaisi ne käyttöön." 
  Hannaleena Kuutilo, WALTTARI OY