Digitaalinen porrasnäyttö - porrastaulu, päivittää taloyhtiön nykypäivään.

Digitaaliset porrasnäytöt

Palvelumme tarjoaa taloyhtiöille ja vuokrataloyhtiöille välineet monikanavaiseen asukasviestintään ja asukaspalveluiden kehittämiseen

Digitaaliset porrasnäytöt tarjoavat helppokäyttöisen, modernin ja monipuolisen viestintäkanavan. Digitaalinen porrasnäyttö korvaa perinteisen rapputaulun, nimitaulun tai ilmoitustaulun.

Näyttö kohdentaa ja tehostaa viestintää, säästää kiinteistöhallinnan aikaa ja resursseja, sekä parantaa palvelua.

Porrasnäyttövalikoimaamme kuuluu sekä passiivinäytöt että kosketusnäytöt.

One4all tarjoamat digitaaliset viestintäratkaisut palvelevat niin viestin laatijaa, kuin sen vastaanottajaa. Lue lisää palvelumme ominaisuuksista tästä. 

porrasnäytöt taskukoossa

Porrasnäyttöjen sisältö on ladattavissa QR-koodin avulla mobiiliin tai tabletille, ja se on luettavissa myös selaimella. Asukkaalle kohdennetut viestit kulkevat asukkaan mukana myös kiinteistön ulkopuolella: tiedotteet, dokumentit, ohjeet ja säännöt ovat saatavilla paikasta ja ajasta riippumatta. Myös varauskalenteri on asukkaan käytettävissä tämän palvelun kautta. Varauskalenteri yhdessä iLOQ-kulunohjausjärjestelmän kanssa varmistavat saumattomasti kiinteistön tilojen varauksen ja kulunohjauksen toimivuuden. Lue lisää.

PNT®mobile

PNT®mobile on asukasviestinnän mobiilisovellus, joka on käytössä myös selaimella. PNT®mobile mobiiliapplikaatio soveltuu käytettäväksi yhdessä digitaalisten porrasnäyttöjen kanssa tai omana erillisenä palveluna. PNT®mobile tuo laajennettuja mahdollisuuksia porrasnäyttöjen käyttöön. 

PNT®mobile on erinomainen viestintäkanava myös rivitaloyhtiöiden viestintään, tai silloin kun porrasnäyttöön ei haluta investoida.

KOTIMAINEN KOTELOINTI

Laadukas kotimainen kotelointi on CE-merkitty pienjännitedirektiivin 2006/95/EY mukaisesti ja täyttää standardin EN61439 vaatimukset. 5 mm karkaistu turvalasi suojaa laiteistoa kovemmiltakin iskuilta. 

Sisäkoteloinnin luokka IP20.

Kysy meiltä myös ulkokotelointeja.

Yhteistyössä

            

 

 

Miten hyödyt palvelustamme

  • Mahdollisuus monikanavaiseen viestintään
  • Viestintä helpottuu ja tehostuu
  • Viestinnästä tulee reaaliaikaista
  • Rakentava viestintä edistää hyvää hallintoa ja asumisviihtyvyyttä
  • Säännöllinen tiedottaminen parantaa isännöinnin ja huollon palvelua
  • Kohdennettu viestintä parantaa asumisturvallisuutta
  • Kosketusnäytöissä on pääsy varauskalenterijärjestelmään, jolloin varaukset päivittyvät reaaliajassa

Lue lisää hyödyistä

haluatko lisätietoja porrasnäytöistä?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää miten sinunkin kiinteistösi voi lisätä arvoaan digitaalisilla porrasnäyttöillä.

Rekisteriseloste

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen